Τέρι: «Η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει… σπίτι του ο Λάμπαρντ»

Τέρι: «Η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει… σπίτι του ο Λάμπαρντ»

Ο Τζον Τέρι σχολίασε την πιθανή επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι και τόνισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει... σπίτι του.

O Φρανκ Λάμπαρντ είναι προ των πυλών για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι και ο Τζον Τέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στους μπλε.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός των Λονδρέζων έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού της Ντέρμπι, τονίζοντας ότι είναι η ιδανική στιγμή για να επιστρέψει ο Λάμπαρντ στην Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Mετά τη σεζόν που είχε με την Ντέρμπι και με την Τσέλσι να έχει τιμωρία μεταγραφών, δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση για την ομάδα από τον Φρανκ. Το τάιμινγκ είναι το καλύτερο δυνατό για αυτόν και την ομάδα.

Για τον Φρανκ υπήρχε μεγάλη πίεση από την Τσέλσι όταν ήρθε από την Γουέστ Χαμ και ο ίδιος δεν το έκρυψε αυτό. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό, πάντως και έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Τσέλσι. Οι οπαδοί τον λατρεύουν. Ο Λάμπαρντ είναι ένας θρύλος και είναι η κατάλληλη στιγμή να γυρίσει σπίτι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ