Θέλει το ταλέντο της Βαλέθνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει το ταλέντο της Βαλέθνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει μια συμφωνία για το νεαρό ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Κάρλος Σόλερ πριν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον 20χρονο Ισπανό μέσο των «νυχτερίδων». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει μια συμφωνία για το νεαρό ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Κάρλος Σόλερ πριν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον 20χρονο Ισπανό μέσο των «νυχτερίδων». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Σόλερ.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης της Βαλένθια δεσμεύεται από ρήτρα 75 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος πιθανό να αποδεχτεί τη συμφωνία λόγω οικονομικών ζητημάτων.

O ταλαντούχος άσος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη Βαλένθια, καθώς έχει γεννηθεί στη συγκεκριμένη πόλη και αγωνίζεται όλα του τα ποδοσφαιρικά χρόνια στην ομώνυμη ομάδα.

Το 2015/16 όταν άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των «νυχτερίδων» μετρώντας 39 συμμετοχές και 3 γκολ. Από την περσινή σεζόν μέχρι σήμερα, έχει παίξει σε 30 ματς και έχει σκοράρει 4 γκολ. Επίσης, αποτελεί μέρος της Εθνικής Ισπανίας Κ21, με 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τέλος, τη φετινή σεζόν, ο Σόλερ έχει αγωνιστεί και στα 9 ματς της Βαλένθια για την Primera Division έχοντας βρει δίχτυα μία φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ