Το μοντέλο που κατηγορεί τον Ουάρντα ξέσπασε κατά του Σαλάχ

Το μοντέλο που κατηγορεί τον Ουάρντα ξέσπασε κατά του Σαλάχ

Η Merhan Keller ανέφερε πως εξαιτίας των δηλώσεων του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αίγυπτο.

Το μοντέλο από την Αίγυπτο το οποίο ενοχλούσε με μηνύματα ο Αμρ Ουάρντα, Merhan Keller, ανέφερε πως η στήριξη του Μοχάμεντ Σαλάχ στον συμπαίκτη του και πρώην άσο των ΠΑΟΚ, Ατρόμητου, της έχει κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα της επειδή κινδυνεύει με επίθεση από άγνωστους ανθρώπους που θα συμφωνήσουν με αυτά που είπε ο Σαλάχ, ο οποίος λατρεύεται σαν Θεός στη χώρα των Φαραώ.

«Ο Σαλάχ αντιμετωπίζεται σαν Θεός στην Αίγυπτο, δεν μπορεί να κάνει λάθος. Αυτό με βάζει σε κίνδυνο γιατί δεν μπορώ να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να δω την οικογένειά μου, ο κόσμος θα μου επιτεθεί στους δρόμους», ήταν τα λόγια της Keller.

Η στήριξη του σταρ της Λίβερπουλ στον Ουάρντα πάντως, έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο να κερδίσει εκ νέου τη θέση του στην Εθνική, καθώς μην ξεχνάμε πως όταν το σκάνδαλο βγήκε στη δημοσιότητα, βρέθηκε με το… ένα πόδι εκτός ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ