Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ

Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακούει πολλές «σειρήνες» γύρω από το όνομα του Μάρκους Ράσφορντ για αυτό και είναι πρόθυμη να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα κόντρα στις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, πέρα από τις μεταγραφές, οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κρατήσουν και όλους τους παίκτες τους που ήταν βασικοί αναπροσαρμόζοντας τα για να μην τους χάσει. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Μάρκους Ράσφορντ που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος επιθετικός έχει αποκτήσει αρκετούς μνηστήρες τελευταία και η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να του προσφέρει πακτωλό χρημάτων για να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον επιθετικό νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 225.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 11.000.000 ευρώ το χρόνο.

Ο λόγος είναι το ενδιαφέρον που έχει δείξει και η Μπαρτσελόνα αλλά και η Μπάγερν με την Παρί για να τον αποκτήσουν, αφού οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα είναι κάτοικος Μάντσεστερ για πολλά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ