Ρούνεϊ: «Ο Φαν Χάαλ, με διαφορά ο κορυφαίος που συνεργάστηκα»

Ρούνεϊ: «Ο Φαν Χάαλ, με διαφορά ο κορυφαίος που συνεργάστηκα»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Mirror» μιλώντας για τον κορυφαίο προπονητή που συνεργάστηκε χωρίς αυτός να είναι ο Φέργκιουσον.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα της DC United, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Άγγλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Mirror» μιλώντας για διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων, ο 33χρονος, αναφέρθηκε στον κορυφαίο προπονητή που έχει συνεργαστεί στην καριέρα, με αυτόν όμως να μην είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Συγκεκριμένα ο Ρούνεϊ τόνισε πως είναι με διαφορά ο κορυφαίος και πως προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ είναι πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι και πως έμαθε πολλά από εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ:

«Ο Φαν Χάαλ είναι με διαφορά ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 100%. Η ικανότητά του στον τακτικό τομέα, ο τρόπος που προετοίμαζε την ομάδα, αλλά κι η προσοχή που έδινε στη λεπτομέρεια, τον έκαναν μοναδικό. Τον θαυμάζω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ο Φαν Χάαλ γνωρίζει πως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει είναι σκληρός για τους παίκτες. Τον είχα ενημερώσει εκείνη την περίοδο και είχαμε συζητήσει πολύ μαζί. Μετανιώνω για το πώς τελείωσε η συνεργασία, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Έμαθα πολλά από εκείνον και είμαι σίγουρος πως θα εφαρμόσω τις τακτικές του όταν γίνω προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ