«Πιθανή επιστροφή του Κουτίνιο στην Λίβερπουλ»

«Πιθανή επιστροφή του Κουτίνιο στην Λίβερπουλ»

Ο Φιλίπε Κουτίνιο φαίνεται πως είναι κοντά στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Λίβερπουλ είναι πιθανό να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ήταν Ιανουάριος του 2018 όταν η Μπαρτσελόνα, έπειτα από πολλές πιέσεις, κατάφερε να κάμψει τις αντιδράσεις της Λίβερπουλ και εν τέλει να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Κουτίνιο.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πολλές φιλοδοξίες για τον βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που όμως εκείνος δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει αφού έπειτα από 1,5 χρόνο στη Βαρκελώνη δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έτσι τα σενάρια για αποχώρηση του παίκτη από το «Καμπ Νου» αυξάνονται συνεχώς, με πιο χαρακτηριστικό να είναι αυτό που τον θέλει να γίνεται αντάλλαγμα ώστε οι Καταλανοί να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ από τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα, σε Ισπανία και Αγγλία, που αναφέρουν πως η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κουτίνιο και να τον ξαναφέρει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του βραζιλιάνου καθώς ήταν από τους κύριους λόγους που ο 27χρονος είχε αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα του, καταφέρνοντας έτσι να γίνει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία των «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ