«Τινάζει» την μπάνκα για Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ

«Τινάζει» την μπάνκα για Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει αμυντικό και κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λέστερ για τον Χάρι Μαγκουάιρ που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ.

Μετά την απόκτηση των Ντάνιελ Τζέιμς, Άαρον Γουάν-Μπισάκα και την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ψάχνει παίκτες που θα τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να αποκτήσουν έναν αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά και αυτός είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος «ογκόλιθος» της Λέστερ απασχολεί και τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως οι αλεπούδες αξιώνουν περίπου 80-90 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Οι προηγούμενες προτάσεις των δύο ομάδων του Μάντσεστερ έπεσαν στο κενό από τη Λέστερ, όμως η Γιουνάιτεντ επιμένει. Οι κόκκινοι διάβολοι επανέρχονται για τον Μαγκουάιρ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα για να τον κάνουν δικό τους.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημη πρόταση που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ και βάζει σε σκέψεις τη Λέστερ. Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τη Σίτι, ωστόσο ούτε αυτή θα γίνει αποδεκτή, καθώς οι αλεπούδες θέλουν περίπου 85 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ