Με Πογκμπά η αποστολή της Γιουνάιτεντ για τις ΗΠΑ

Με Πογκμπά η αποστολή της Γιουνάιτεντ για τις ΗΠΑ

Παρά το γεγονός πως το μέλλον του στο σύλλογο παραμένει αβέβαιο, το όνομα του Πολ Πογκμπά βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που απαρτίζουν την αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ.

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, με τον Γάλλο πάντως να έχει κάνει σαφές εδώ και καιρό πως θέλει να αποχωρήσει.

Καθημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Ισπανία συνδέουν το όνομα του 26χρονου με μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, οι οποίες φαίνεται πως δίνουν μάχη για την απόκτηση του έμπειρου χαφ.

Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν με ευκολία τον Γάλλο, καθώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό ακριβώς αποδείχθηκε και από τη γνωστοποίηση της αποστολής των «κόκκινων διαβόλων» για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ, με το όνομα του Πογκμπά να φιγουράρει ανάμεσα σε εκείνα που επιλέχθηκαν για το ταξίδι.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αν και φημολογείται πως θα αγωνίζεται στην Ίντερ από τη νέα σεζόν, συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά:

Ντε Χέα, Λίντελεφ, Μπαϊγί, Τζόουνς, Πογκμπά, Μάτα, Λουκάκου, Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Σμόλινγκ, Γκραντ, Λίνγκαρντ, Περέιρα, Ρόχο, Γιάνγκ, Ντάλοτ, Ντιόγο, Τζέιμς, Ρομέρο, Σο, Γουάν – Μπισάκα, Μάτιτς, Τουανσέμπε, ΜακΤόμινεϊ, Περέιρα, Γκάρνερ, Γκόμες, Τσονγκ και Γκρίνγουντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ