Άρσεναλ: Δίνει 3 παίκτες και λεφτά για Ζαχά!

Άρσεναλ: Δίνει 3 παίκτες και λεφτά για Ζαχά!

Η Άρσεναλ φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει στην Κρίσταλ Πάλας 40 εκατομμύρια λίρες και τρεις παίκτες προκειμένου να αποκτήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά.

Διατεθειμένη να κάνει τα… πάντα προκειμένου να φέρει τον Γουίλφριντ Ζαχά στο Βόρειο Λονδίνο, φαίνεται πως είναι η Άρσεναλ.

Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να απέρριψε πρόσφατα πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών των «κανονιέρηδων» για τον 26χρονο επιθετικό, ωστόσο η ομάδα του Ουνάι Έμερι δείχνει να επανέρχεται με νέα πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η Άρσεναλ αναμένεται να προσφέρει στην Πάλας 40 εκατομμύρια λίρες και τους Καλούμ Τσέιμπερς, Μοχάμεντ Ελνένι και Καρλ Τζένκινσον προκειμένου να πείσει τους «αετούς» να πουν το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο Ζαχά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, εισπράττοντας 130 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Ακόμη σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο ομάδων του Λονδίνου, κερδισμένη θα βγει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ