Η Γουέστ Χαμ «ξηλώνεται» για Ιγκουαΐν

Η Γουέστ Χαμ «ξηλώνεται» για Ιγκουαΐν

Έτοιμη να διαθέσει το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, φαίνεται πως είναι η Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ έχει βάλει στο «μάτι» τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν για την κορυφή της επίθεσης της και είναι διατεθειμένη να τα… σκάσει χοντρά.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τα «σφυριά» προτίθεται να δώσουν στην Γιουβέντους 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνουν τον Αργεντινό φορ κάτοικο Λονδίνου.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος βασίζει το ρεπορτάζ του στην προσπάθεια της Γουέστ Χαμ να αποκτήσει έναν εκ των Χάλερ ή Μάξι Λόπεζ με το προαναφερθέν ποσό, ωστόσο Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την προοπτική της Γουέστ Χαμ, στοχεύοντας ψηλότερα.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι με γενικό κουμανταδόρο στις μεταγραφές τον Μάριο Ουσίγιος, πρώην Τεχνικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, θα ζητήσει πρώτα να πάρει δανεικό τον Αργεντινό από την Γιουβέντους με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής ο Ιγκουαΐν παραμένει στον αέρα, διότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ