Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας ακούραστος δάσκαλος!

Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας ακούραστος δάσκαλος!

Ο Γκουαρντιόλα δεν σταματά ποτέ να δίνει οδηγίες, ακόμα και μετά το τέλος φιλικού προετοιμασίας. «Θύμα» του ο Αλέις Γκαρσία που τα «άκουσε» από τον Ισπανό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν σταματά να αποδεικνύει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και τον ακούραστο ρόλο του προπονητή. Μπορεί η ομάδα του να κέρδισε στο φιλικό προετοιμασίας και να πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Ισπανός όμως βρήκε την ευκαιρία να κάνει μάθημα προπονητικής στον Αλέις Γκαρσία!

Πιο συγκεκριμένα η Σίτι επικράτησε με 4-1 της Γουέστ Χαμ στο τουρνουά της Premier League που διεξάγεται στη Σαγκάη, όμως οι κάμερες του γηπέδου κατέγραψαν τον Καταλανό επιθετικό να συνεχίζει τις «πιεστικές» οδηγίες του μετά και το τέλος της αναμέτρησης.

Την ώρα λοιπόν που ο Γουόκερ (φαίνεται στο βίντεο) δίνει αυτόγραφα σε Ασιάτες  funs των «πολιτών», ο Γκουαρντιόλα τα «ψέλνει» στον Ισπανό μέσο. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι δείγμα της φιλοσοφίας του Πεπ, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί το τεράστιο περσινό κατόρθωμα της Σίτι.

Καμία αγγλική ομάδα στο παρελθόν δεν κατάφερε να κατακτήσει και τους τέσσερις εγχώριους τίτλους και η «καλοκουρδισμένη» μηχανή του Πεπ θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες, δημιουργώντας μία αυτοκρατορία στο Νησί!

Το βίντεο λοιπόν με τις οδηγίες του Πεπ και τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνει ο Αλέις Γκαρσία εντός αγωνιστικού χώρου:

https://twitter.com/i/status/1151961059252690949

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ