Η Γουότφορντ «δένει» τον Χολέμπας έως τα 37 του!

Η Γουότφορντ «δένει» τον Χολέμπας έως τα 37 του!

Ο Χοσέ Χολέμπας, εξελίσσεται σε... Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου και παίρνει νέο συμβόλαιο από τη Γουότφορντ για να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ έως τα 37 του χρόνια!

Τι κι αν είναι ήδη 35 ετών (27/06/1984). Τι κι αν έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Τι κι αν κάθε χρόνο ξεκινάει ως… αναπληρωματικός. Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ένας ποδοσφαιρικός Μπέντζαμιν Μπάτον. Και το αποδεικνύει κάθε χρόνο που συνεχίζει να αγωνίζεται και να διαπρέπει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ομάδες, εντός και εκτός Αγγλίας, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν. Μόλις πριν λίγο καιρό to10.gr είχε αναφερθεί στις προσφορές από την… εξωτική Σαουδική Αραβία με τα πετροδόλαρα.

Αλλά την ίδια στιγμή η Γουότφορντ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του. Τόσο, που, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», ήδη ξεκίνησαν επαφές με τον πρώην διεθνή αριστερό μπακ, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

Ναι, καλά διαβάσατε. Στόχος της αγγλικής ομάδας είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Χολέμπας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2021. Όταν, δηλαδή, θα είναι 37 ετών!

Και αυτό διότι οι ιθύνοντες του συλλόγου υποστηρίζουν ότι το σώμα του, ο οργανισμός του, οι μετρήσεις του και όλα τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, δείχνουν ότι είναι… 25χρονος!

Με το σωματικό του λίπος, μάλιστα, να καταμετράται στο 5.2%! Το χαμηλότερο από κάθε άλλο παίκτη της Γουότφορντ, αλλά και ένα από τα χαμηλότερα συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ένα παράδειγμα αθλητή, που ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 22 του χρόνια και έφτασε στο σημείο να έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, να έχει αγωνιστεί σε Euro και Μουντιάλ με την Εθνική, να έχει πάρει μεταγραφεί στη Ρόμα και να είναι βασικός σε ομάδα 10άδας της Πρέμιερ Λιγκ, στα 35 του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ