Φαν Ντάικ: «Όνειρο η Χρυσή Μπάλα αλλά θέλω τίτλους με τη Λίβερπουλ»

Φαν Ντάικ: «Όνειρο η Χρυσή Μπάλα αλλά θέλω τίτλους με τη Λίβερπουλ»

Ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ μίλησε για την Χρυσή Μπάλα λέγοντας πως είναι όνειρο του να την κατακτήσει, αλλά έδειξε προτίμηση στα ομαδικά τρόπαια με τη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια ονειρική σεζόν στην Ευρώπη με την κατάκτηση του Champions League, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολλανδό στόπερ, Βιργκίλ Φαν Ντάικ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τη χρυσή μπάλα.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο «Sky Sports» για την πιθανότητα να είναι εκείνος ο παίκτης που θα κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο, με τον πρώην παίκτη της Σαουθάμπτον να δηλώνει περήφανος αν γίνει αυτό, ωστόσο φαίνεται να προτιμά τους ομαδικούς τίτλους με τους «κόκκινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαν Ντάικ:

«Αν μιλούν άνθρωποι για αυτό, δεν μπορείς να πεις ότι δεν σημαίνει κάτι. Αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι πέρα από το να παραμείνω σε φόρμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το να κερδίσεις ένα βραβείο σαν κι αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα ήταν φανταστικό και θα ήμουν πολύ περήφανος. Όμως το κυριότερο είναι να εστιάσουμε σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε τίτλους με τη Λίβερπουλ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ