Τσέλσι : Στην πόρτα της εξόδου ο Νταβίντ Λουίζ

Τσέλσι : Στην πόρτα της εξόδου ο Νταβίντ Λουίζ

Κοντά στην έξοδο από την Τσέλσι βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ εξαιτίας της κάκιστης σχέσης που έχει με τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε.

Ο Νταβίντ Λουίζ οδεύει ολοένα και περισσότερο προς την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου έχουν αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού. Ο κύριος λόγος είναι η κάκιστη σχέση που έχει με τον Ιταλό προπονητή των πρωταθλητών Αγγλίας, Αντόνιο Κόντε.

Οι δυο τους είχαν έντονη διαφωνία τον περασμένο Οκτώβρη στην ήττα με 3-0 από τη Ρόμα και έκτοτε, ο Νταβίντ Λουίζ παραγκωνίστηκε. Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου είχε παρουσιαστεί αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή του.

Όπως αναφέρει η Mirror, η Τσέλσι θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η Γιουβέντους φέρεται μάλιστα να είναι πρόθυμη να τον εντάξει στο δυναμικό της. Κατόπιν, είναι πιθανό να μπει κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ψάχνει έναν αμυντικό έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεγί.

Φέτος, ο Νταβίντ Λουίζ έχει αγωνιστεί σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα των Λονδρέζων έχει 15 γκολ και 10 ασίστ σε 194 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ