Ολοκληρώνεται του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ!

Ολοκληρώνεται του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι κόκκινοι διάβολοι συμφώνησαν με τη Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, όμως ότι κίνηση κάνει είναι στοχευμένη. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει συγκεκριμένους παίκτες που να γνωρίζουν τι εστί Γιουνάιτεντ και μέχρι στιγμής αυτό γίνεται πράξη.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι κόκκινοι διάβολοι φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμα μιας τέτοιας μεταγραφής, αφού τα βρήκαν σε όλα με τη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός οδεύει προς Μάντσεστερ, αφού Λέστερ και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν περίπου στα 80 εκατ. λίρες. Το ποσό δεν θα καταβληθεί ολόκληρο αλλά σε δόσεις, ενώ θα έχει και μπόνους επίτευξης στόχων για να είναι πλήρες στα ταμεία των αλεπούδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαγκουάιρ τα έχει βρει ήδη με τους κόκκινους διαβόλους για το συμβόλαιο του και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του πενταετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ