Θέλει τον Ντιμπάλα η Τότεναμ και πάει για νέο ρεκόρ μεταγραφής

Θέλει τον Ντιμπάλα η Τότεναμ και πάει για νέο ρεκόρ μεταγραφής

Αποφασισμένη για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της είναι η Τότεναμ, που σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα θέλει να αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Τότεναμ μετά την κατασκευή του νέου της γηπέδου, φαίνεται ότι έχει σταματήσει να κάνει… οικονομία και μπήκε πολύ δυναμικά την φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με σκοπό να πραγματοποιήσει ορισμένες προσθήκες για να γίνει ακόμα καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαουρίτσο Ποτσετίνο, απέκτησε τον Τανγκουί Ντομπελέ από την Λιόν έναντι του ποσού των 72 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας έτσι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Τα «σπιρούνια» όμως δεν θέλουν να σταματήσουν εκεί και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχουν στο στόχαστρο τους τον μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, θέλοντας να τον κάνουν κάτοικο Λονδίνου.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από την Βρετανία, η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην «Μεγάλη Κυρία» 90 εκατομμύρια για να την πείσουν να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σπάζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα καλοκαίρι το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής του συλλόγου.

Όπως γράφει το RMC οι «μπιανκονέρι» ζητούν 80 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 20 εκατομμύρια σε μπόνους, ωστόσο αν οι Λονδρέζοι πιέσουν λίγο παραπάνω τότε είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ