Μάικ Άσλεϊ: «Ο Μπενίτεθ ενδιαφέρθηκε μόνο για τα λεφτά»

Μάικ Άσλεϊ: «Ο Μπενίτεθ ενδιαφέρθηκε μόνο για τα λεφτά»

Την δική του εκδοχή για τη λύση της συνεργασίας της Νιούκαστλ με τον Ράφα Μπενίτεθ έδωσε ο πρόεδρος της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, σε συνέντευξή του.

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, πέρασε στην αντεπίθεση σχετικά με το θέμα του Ράφα Μπενίτεθ κατηγορώντας τον ως φιλοχρήματο. Αυτός, κατά τον Άσλεϊ, ήταν ο βασικόςλόγος που οι δύο πλευρές «χώρισαν».

«Πήρε την εύκολη επιλογή, τα λεφτά και έφυγε για Κίνα».

Ο Μπενίτεθ στις κατηγορίες για τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ είχε πει πως απλά είναι εξαφανισμένος και δεν διαθέτει χρήματα για την ομάδα.

Ο Μάικ Άσλεϊ ανταπέδωσε, μέσω της «Daily Mail», τις κατηγορίες, λέγοντας πως:

«Αν ακούσει κανείς όσα είπε ο Μπενίτεθ, θα σκεφτεί πως πάνω απ’ όλα έβαζε την ομάδα, μετά τον εαυτό του και μετά τα χρήματα. Εγώ θα σας πω ότι πάνω απ’ όλα έβαζε τον εαυτό του, μετά τα χρήματα και μετά τα λεφτά.Πήρε την πιο εύκολη επιλογή και έφυγε για την Κίνα όπου του έδωσαν χρήματα.

Αυτό με απογοητεύει. Αν πήγαινε στη Ρεάλ ή σε οποιαδήποτε ομάδα από τις έξι μεγάλες της Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα το δεχόμουν. Όμως, όλα είχαν να κάνουν με τα λεφτά και έπρεπε να το έχει πει από την πρώτη στιγμή.Πάντα ήθελα να κρατήσουμε τον Ράφα στην ομάδα.

Δεν ήταν δίκαιο έτσι όπως φέρθηκε. Ζήτησε αύξηση μισθού 50% και ήξερε ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί. Πάντα ζητούσε το ένα και μετά το άλλο και μετά το άλλο… Αν είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας θα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο σε αυτή την υπόθεση…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ