Η Γουλβς ανακοίνωσε Βαγιέχο από Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η Γουλβς ανακοίνωσε Βαγιέχο από Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η Γουλβς πραγματοποίησε την πρώτη μεταγραφή της, επισημοποιώντας την απόκτηση του Χεσούς Βαγιέχο, με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χεσούς Βαγιέχο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Γουλβς για τον επόμενο χρόνο, με τους «λύκους» να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του από την «βασίλισσα».

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τερμάτισε πέρυσι στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας την έξοδο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί τα αγγλικά δημοσιεύματα να την παρουσιάζουν ως φαβορί για την απόκτηση του Πάτρικ Κουτρόνε από τη Μίλαν, αλλά η πρώτη της κίνηση ήταν η απόκτηση του Βαγιέχο.

Ο 22χρονος Ισπανός αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, αλλά δεν πήρε πολλές ευκαιρίες την περασμένη σεζόν με την «βασίλισσα». Πραγματοποίησε συνολικά 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε κρίθηκε σκόπιμο από τον Ζιντάν να δοθεί σε ομάδα, όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαγιέχο ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016, ενώ τη σεζόν 2016-2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Ισπανός υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να ενισχύσει τη Γουλβς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε την ανάρτηση της Γουλβς στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ