Μια ανάσα από τη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Μια ανάσα από τη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Ο χαρισματικός χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες βρίσκεται πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πρόκειται να κλείσει ακόμα και μέσα στην ημέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τους, θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά από την αρχή στην Premier League και να βρεθούν μεταξύ των διεκδικητών του πρωταθλήματος, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή.

Για να το καταφέρουν αυτό χρειάζονται άμεσα ποιοτικές προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ και σίγουρα η τελευταία μεταγραφή που θεωρείται σχεδόν κλεισμένη κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

Πρόκειται για τον 24χρονο, χαρισματικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες. Ο Φερνάντες είχε μια εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με τους Πορτογάλος με 32 γκολ και 19 ασίστ σε 53 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας εξαιρετική έφεση στη δημιουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Τα νούμερα αυτά δικαιολογούν σε μεγάλο βαθμό τα 62 εκατ. ευρώ που ετοιμάζεται να εκταμιεύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας παράλληλα 5.5 εκατ. ερώ ετήσιες απολαβές στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο  Νικολό Σίρα, απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal, με την πώληση αυτή να είναι άλλη μια εξαιρετική απόδειξη του πόσο καλά ξέρουν αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές οι Πορτογάλοι. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Φερνάντες αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια το καλοκαίρι του 2017 έναντι λιγότερων από 10 εκατ. ευρώ και μέσα σε δύο σεζόν, έγινε αρχηγός της ομάδας και επταπλασίασε την αξία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ