Περνάει ιατρικά και υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Γιουνάιτεντ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Μάντσεστερ για να «τελειώσει» το deal.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλει τουλάχιστον δύο προσθήκες.

Αν μάλιστα αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι εκ των Πολ Πογκμπά, Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες τότε αυτόματα οι μεταγραφές μπορεί να είναι και πέντε! Για αυτό τον λόγο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «τρέχει» να κλείσει τουλάχιστον δύο «τρύπες».

Η μία εξ αυτών, αυτή του κεντρικού μέσου φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, διότι ο Μπρούνο Φερνάντες οδεύει προς Μάντσεστερ Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο από την Πορτογαλία, αλλά και από το Νησί, οι κόκκινοι διάβολοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Σπόρτινγκ, για ένα ποσό της τάξεως των 62 εκατ. λιρών.

Παράλληλα, συμφωνία υπάρχει και με την πλευρά του παίκτη για ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. λίρες για διάρκεια πέντε ετών και ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών, με τη Γιουνάιτεντ εν συνεχεία να φουλάρει για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερνάντεζ αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια για τη Σπόρτινγκ την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας μάλιστα και 32 γκολ, ενώ μοίρασε 18 ασίστ σε μια μαγική χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ