Η Άστον Βίλα ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές στο Νησί (pic)

Η Άστον Βίλα ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές στο Νησί (pic)

Δέκα μέρες περίπου πριν το κλείσιμο των μεταγραφών στην Premier League και η Άστον Βίλα βρίσκεται μακράν της δεύτερης, στην κορυφή της λίστας με τα ποσά που έχουν ξοδευτεί αυτό το καλοκαίρι στην Αγγλία.

Τι κι αν είναι μια από τις τρεις ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην Premier League! Η Αστον Βίλα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, επικρατώντας στο μπαράζ της Ντέμπι Κάουντι και όπως δείχνουν οι κινήσεις της, γύρισε για να μείνει.

Δέκα μέρες περίπου πριν το τέλος των μεταγραφών για φέτος στο Νησί (8 Αυγούστου η τελευταία μέρα) και οι «χωριάτες» έχουν αναδειχθεί σε… πρωταθλητές σε αυτόν τον τομέα.

Με 157,4 εκατ. δολάρια η Βίλα βρίσκεται στην πρώτη θέση και πολύ μακριά από την δεύτερη Λέστερ που έχει ξοδέψει 96,5 εκατ.

Ούτε μία ούτε δύο αλλά δέκα ολόκληρες μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει ως τώρα η Άστον Βίλα όπου μεταξύ των άλλων έχει αποκτήσει και τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Μπιόρν Ένγκελς από την Ρεμς. Βέβαια με τα 192 εκατ. ευρώ που έλαβε ως… προίκα για την άνοδό της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, μόνο έκπληξη δεν μπορεί να θεωρηθεί η κάτι παραπάνω από έντονη δραστηριότητά της στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αλλά όπως και να έχει προκαλεί εντύπωση.

Στην αντίπερα όχθη η Λίβερπουλ βρίσκεται σε θέση… υποβιβασμού καθώς είναι 19η με 1,6 εκατ. δολάρια ενώ την πεντάδα πλην των Βίλα και Λέστερ συμπληρώνουν οι Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ ενώ στην έκτη θέση βρίσκουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά η λίστα με τα ποσά που έχουν ξοδευτεί μέχρι τώρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ