Πυροδοτεί τη «βόμβα» η Γιουνάιτεντ: Στην Αγγλία ο μάνατζερ του Ντιμπάλα!

Πυροδοτεί τη «βόμβα» η Γιουνάιτεντ: Στην Αγγλία ο μάνατζερ του Ντιμπάλα!

Ο ατζέντης του Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται στην Αγγλία για να συζητήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κλείσει το deal του καλοκαιριού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών στην Αγγλία (στο Νησί ολοκληρώνονται οι μεταγραφές 8 Αυγούστου), όμως είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του καλοκαιριού.

Οι κόκκινοι διάβολοι φαίνεται πως βρίσκονται σε διαδικασία παραχώρησης του Ρομέλου Λουκάκου, καθώς ο Βέλγος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από το αποψινό φιλικό στη Νορβηγία με την Κρίστιανσουντ. Ωστόσο, η ομάδα που θέλει διακαώς τον Λουκάκου δεν είναι η Ίντερ αλλά η Γιουβέντους και μάλιστα φέρεται να προσφέρει μια τουλάχιστον γενναιόδωρη ανταλλαγή.

Οι μπιανκονέρι φαίνεται πως προσφέρουν τόσο τον Πάουλο Ντιμπάλα όσο και τον Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ θα καταθέσουν και 10 εκατομμύρια ευρώ έξτρα για τον Βέλγο. Λεπτομέρειες σχετικά με τις συζητήσεις των δύο ομάδων δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη για τα καλά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού μέχρι την επόμενη.

Συγκεκριμένα, τα ξένα ΜΜΕ έχουν βουήξει πως ο μάνατζερ του Ντιμπάλα βρίσκεται στην Αγγλία για να συζητήσει από κοντά τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, με τον Αργεντινό να ζητά περίπου 10 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι πρόθυμοι να δώσουν αυτά τα χρήματα με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να θέλει πολύ τον Ντιμπάλα στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, καθώς πιστεύει πως ταιριάζει ιδανικά στα «θέλω» του. Παράλληλα θα ξεφορτωθεί με ανταλλαγή τον Λουκάκου που δεν τον πολύυπολογίζει.

Πάντως τα περισσότερα ΜΜΕ του εξωτερικού επιβεβαιώνουν την παρουσία του ατζέντη του παίκτη στην Αγγλία για τη Γιουνάιτεντ, ενώ αναφέρουν μεταξύ άλλων πως προχωράει η ανταλλαγή της χρονιάς, που θα βρει φυσικά μεγάλη κερδισμένη την αγγλική ομάδα, που θα κλείσει έναν από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ