Ανακοίνωσε Κουτρόνε η Γουλβς (pics)

Ανακοίνωσε Κουτρόνε η Γουλβς (pics)

Παίκτης της Γουλβς είναι με κάθε επισημότητα ο Πάτρικ Κουτρόνε, αφήνοντας τη Μίλαν έπειτα από επτά χρόνια.

Έπειτα από τρεις σεζόν στο «Σαν Σίρο» και την αντρική ομάδα της Μίλαν,  ο Πάτρικ Κουτρόνε «ανοίγει τα φτερά του» και θα πετάξει προς τον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς τον καλωσόρισε μέσω Twitter, ενώ η Μίλαν ανακοίνωσε πως πωλήθηκε.

Ο νεαρός επιθετικός είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης, αποτελώντας ένα ακόμα δημιούργημα των ακαδημιών των «ροσονέρι».

Το μεταγραφικό σήριαλ ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες μέχρι που ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους «λύκους» οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επιθετική τους γραμμή, με σκοπό μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και μία δυναμική επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από πολλά χρόνια!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το deal έκλεισε κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ και ο 21χρονος Ιταλός θα ντυθεί «λύκος», αρπάζοντας κάθε δυνατή ευκαιρία να επιδείξει το ταλέντο του στο Νησί.

Με τα χρώματα των «ροσονέρι» αγωνίστηκε 90 φορές και πέτυχε 27 τέρματα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του από τα 19 του χρόνια. Έχει αγωνιστεί και μία φορά με το εθνόσημο.

Η ανακοίνωση της Γουλβς στο Twitter:

https://twitter.com/i/status/1156250807215546370

Η ανακοίνωση της Μίλαν:

https://twitter.com/acmilan/status/1156249308729155584

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ