Κορυφαίοι παίκτες που παραμένουν «ελεύθεροι» στην Αγγλία

Κορυφαίοι παίκτες που παραμένουν «ελεύθεροι» στην Αγγλία

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι φτάνει στο τέλος του στην Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που πολλοί σταρ παραμένουν χωρίς ομάδα.

Την ώρα που ο Λουκάκου και ο Μαγκουάιρ βρίσκονται στο επίκεντρο και απασχολούν κάθε μέρα τα αγγλικά μέσα, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται χωρίς ομάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ονόματα όπως του πρώην στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, του Ντάνι Γουέλμπεκ αλλά και του Γκάρι Κέιχιλ. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είναι διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αποχώρησε από τη Νις.

Επίσης, επιθετικοί όπως ο Κάρολ, ο Μπεν Αρφά, ο Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο Γιορέντε και ο Πάντσεον, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη κάποια ομάδα.

Η λίστα με τους ελεύθερους δεν σταματά εκεί όμως, περιλαμβάνοντας και ικανούς μέσους, όπως οι Καμπάιγ, Λέντλεϊ, Γιέντινακ, Ραβέλ Μόρισο, Ρόντγουελ και Κάτρεμοουλ.

Όσον αφορά το τέρμα, χωρίς ομάδα βρίσκονται ακόμα ο πρώην τερματοφύλακας της Τότεναμ, Βορμ, ο Αντριάν και ο Τζούλιαν Σπερόνι.

Τέλος λύσεις υπάρχουν και από παίκτες που την περσινή χρονιά δεν αγωνίστηκαν σε αγγλικούς συλλόγους, όπως ο Κοεντράο, ο Ντάνιελ Άλβες, ο Σκρτελ και Χουανφράν.

Όλοι αυτοί ελπίζουν να βρουν ομάδα μέχρι και τις 9 Αυγούστου, ημέρα που λήγουν οι μεταγραφές στην Αγγλία, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ