Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται στην ‘Εβερτον ο Κεν

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται στην ‘Εβερτον ο Κεν

Ο Μόιζε Κεν βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από την Γιουβέντους στην Έβερτον.

Παίκτης της Έβερτον θα πρέπει να θεωρείται ο Μόιζε Κεν, με τον 19χρονο «άσσο» να ολοκληρώνει τα διαδικαστικά ώστε να «σφραγίσει» την μεταγραφή του στα «ζαχαρωτά».

Γιουβέντους και Έβερτον συμφώνησαν στα 4ο εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και ο νεαρός Ιταλός αφού ολοκληρώσει τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, θα ανακοινωθεί αύριο από την αγγλική ομάδα. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπήκε ρήτρα επαναγοράς, αλλά οι «μπιανκονέρι» θα έχουν τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη πώληση του «πιτσιρικά» στο μέλλον.

Ο Μάρκο Σίλβα, εάν όλα κυλήσουν ομαλά θα προσθέσει έναν ελπιδοφόρο επιθετικό στη «φαρέτρα» του και θα συνθέσει μια δυνατή τριάδα με τους Ριτσάρλισον και Μπερνάρντ. Ο Τοσούν, άλλωστε που αποκτήθηκε πέρσι από την Μπεσίκτας, αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο Κεν ανήκε στην Γιουβέντους από το 2016, έγινε ο νεότερος παίκτης που πετυχαίνει 8 γκολ στη Serie A, ενώ την περσινή χρονιά πέτυχε 7 γκολ σε 17 συμμετοχές με την «γηραιά κυρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ