Γκουαρντιόλα: «Αν ο Σανέ θέλει να φύγει τότε θα μιλήσω με την ομάδα»

Γκουαρντιόλα: «Αν ο Σανέ θέλει να φύγει τότε θα μιλήσω με την ομάδα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε πως αν ο Λιρόι Σανέ θελήσει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι, τότε είναι ελεύθερος να το κάνει.

Δημοσίευμα της γερμανικής kicker ανέφερε πριν λίγες μέρες ότι ο Λιρόι Σανέ έχει αποφασίσει να πάει στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι.

Θέση για αυτό το θέμα πήρε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κρατήσει παίκτες που δεν θέλουν να μείνουν στην ομάδα, ωστόσο δεν έχει ενημερωθεί από κάποιον ότι όντως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα:

«Θέλω παίκτες που θέλουν να μείνουν στην ομάδα γιατί εγώ σαν προπονητής είναι απίθανο να πείσω έναν παίκτη να παραμείνει εφόσον αυτός θέλει να πάει αλλού. Ο Σανέ δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει, οπότε εγώ αυτό κρατάω.

Εάν μου χτυπήσει την πόρτα και μου πει ότι θέλει να φύγει, τότε εντάξει θα μιλήσω με την ομάδα. Κανείς, πάντως, δεν με έχει ενημερώσει για το οτιδήποτε. Οπότε, είναι παίκτης μου. Θέλουμε να μείνει στην ομάδα και να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ