«Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 35 εκατ ευρώ και Ντανίλο στη Γιουβέντους για Κανσέλο»

«Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 35 εκατ ευρώ και Ντανίλο στη Γιουβέντους για Κανσέλο»

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να δώσει 35 εκατ. ευρώ και τον Ντανίλο, προκειμένου να αποκτήσει τον Ζοάο Κανσέλο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Ο Ζοάο Κανσέλο είναι ο διακαής πόθος του Πεπ Γκουαρδιόλα για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουβέντους κοστολογεί τον Πορτογάλο οπισθοφύλακα στα 60 εκατ. ευρώ, αλλά οι «πολίτες» βρήκαν τον τρόπο για να φτάσουν σε αυτό το ποσό.

Οι Άγγλοι προσφέρουν 35 εκατ. και τον Ντανίλο στην Γιουβέντους, ελπίζοντας να κάμψουν την αντίστασή τους, σύμφωνα με διεθνείς ιστοσελίδες. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει πραγματοποιήσει μόλις μία μεταγραφή τη φετινή σεζόν,  αποκτώντας τον Ρόδρι, αλλά ψάχνει λύσεις ώστε να ενισχύσει και την αμυντική της γραμμή. Οι «πολίτες» δεν υπολογίζουν τον Ντανίλο και θέλουν να βρουν μία αξιόπιστη εναλλακτική του Γουόκερ στο δεξί άκρο.

Από τη μεριά τους οι «μπιανκονέρι» δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν τον Κανσέλο, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο 25χρονος αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο από την Βαλένθια, πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές με την «γηραιά κυρία».

Τα μεταγραφικά περιθώρια «στενεύουν» για την Σίτι, καθώς το μεταγραφικό παράθυρο «κλείνει» στις 8 Αυγούστου, οπότε αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ