Λόγω… Μπάγερν δεν παίζει με Λίβερπουλ ο Σανέ

Λόγω… Μπάγερν δεν παίζει με Λίβερπουλ ο Σανέ

Ο Λιρόι Σανέ δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, διότι δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό εν όψει της μεταγραφής του στην... Μπάγερν.

H Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Λίβερπουλ αύριο (4/8, 17:00) στο Wembley χωρίς τον Λιρόι Σανέ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν θα παίξει, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στην… Μπάγερν Μονάχου και αυτό γιατί οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό του.

Η «Sport BILD» αναφέρει πως οι «πολίτες» θα λάβουν 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου εξτρέμ, ενώ ετησίως ο Σανέ θα αμείβεται στην Μπάγερν με 20 εκατ. ευρώ. Η επισημοποίηση της συμφωνίας λέγεται πως θα ανακοινωθεί μεταξύ 6 και 10 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως ο Σανέ αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως πλέον η τιμή του Γερμανού εξτρέμ έχει διπλασιαστεί. 39 γκολ και 45 ασίστ σε 133 εμφανίσεις με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε την τελευταία τριετία ο Σανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ