Γκουαρδιόλα: «Γιατί το Champions League της Λίβερπουλ είναι πιο σημαντικό από το τρεμπλ της Σίτι;»

Γκουαρδιόλα: «Γιατί το Champions League της Λίβερπουλ είναι πιο σημαντικό από το τρεμπλ της Σίτι;»

Ο Πεπ Γκουρδιόλα σε δηλώσεις του αναρωτήθηκε γιατί το Champions League της Λίβερπουλ να είναι πιο σημαντικό από το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι.

Σήμερα (4/8, 17:00) ουσιαστικά ξεκινά η χρονιά στην Αγγλία καθώς σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο τελικός του «FA Community Shield» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν η κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ είναι πιο σημαντική από το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι, με τον 48χρονο να δηλώνει πως σέβεται αυτό που πέτυχαν οι «κόκκινοι» αλλά δεν μπορεί να καταλάβει για πιο λόγο θα πρέπει το ένα επίτευγμα να θεωρείται ανώτερο από το άλλο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο Champions League τονίζοντας πως προτιμά να κερδίζει σε βάθος 11 μηνών, όπως στην Premier League, από το να περιμένει τον Φεβρουάριο και να τα ρισκάρει όλα για επτά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

Για το αν η κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ είναι πιο σημαντική από το τρεμπλ της Σίτι: «Σε καμία περίπτωση. Γιατί δεν μπορούμε να μοιραστούμε τη δόξα; Θα θέλαμε να κατακτήσουμε το Champions League. Σέβομαι τη Λίβερπουλ, αυτό που πέτυχε ήταν δύσκολο και γι’ αυτό η κατάκτηση του Champions League παίρνει όλα τα μπράβο. Αλλά αυτό γιατί να είναι μεγαλύτερο από αυτό που πετύχαμε εμείς σε διάρκεια 11 μηνών;».

Για το Champions League: «Το Champions League είναι μια σημαντική διοργάνωση αλλά δεν θέλω να πηγαίνω στο καζίνο και να στοιχηματίζω όλα όσα έχω στο πορτοφόλι μου για επτά παιχνίδια. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Νομίζω πως θέλω να είμαι χαρούμενος σε βάθος 11 μηνών.

Αυτό με κάνει χαρούμενο, η Premier League, κάθε παιχνίδι. Όταν κερδίζω τις επόμενες μέρες είμαι ακόμα πιο χαρούμενος. Να περιμένω μέχρι τον Φλεβάρη για να παίξω επτά ματς ρισκάροντας τα πάντα; Κατά τη γνώμη μου αυτό έχει πολύ ρίσκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ