«Έχασε Φόιθ και κινείται για Χισάι η Τότεναμ»

«Έχασε Φόιθ και κινείται για Χισάι η Τότεναμ»

Η Τότεναμ είδε τον Φόιθ να τραυματίζεται στο τελευταίο φιλικό με την Ίντερ, γεγονός που επισπεύδει την απόκτηση του Χισάι από την Νάπολι.

Σύμφωνα με αγγλικά δίκτυα ενημέρωσης, η Τότεναμ έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Ελσέιντ Χισάι της Νάπολι, καθώς ξέμεινε από λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος Αργεντινός, Χουάν Φόιθ, τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ίντερ και θα μείνει στα «πιτς» για πολλές εβδομάδες. Οι «πετεινοί» έχουν ήδη πουλήσει τον Τρίπιερ στην Αλέτικο Μαδρίτης, οπότε δεν έχουν κάποια άλλη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το μεταγραφικό παράθυρο «κλείνει» στις 8 Αυγούστου, αλλά η ομάδα του Ποκετίνο μέχρι τότε σκοπεύει να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ της Νάπολι, Ελσέιντ Χισάι. Ο διεθνής Αλβανός ανήκει στους «παρτενοπέι» από το 2015 και έχει πραγματοποιήσει 130 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Serie A. Η ομάδα του Νότου είναι σύμφωνη στο να παραχωρήσει τον Χισάι, αλλά με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.

Σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι δεν τα καταφέρουν, τότε θα κινηθούν για τον 29χρονο παίκτη της Μαρσέιγ, Χιρόκι Σακάι. Ο Οριέ που θα ήταν μια ακόμη λύση για τα «σπιρούνια», παραμένει εκτός δράσης καθώς έχει αποκομίσει τραυματισμό από το πρόσφατο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ