«Υπογράφει στην Κρίσταλ Πάλας ο Κέιχιλ»

«Υπογράφει στην Κρίσταλ Πάλας ο Κέιχιλ»

Ο Γκάρι Κέιχιλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα με τα αγγλικά δίκτυα ενημέρωσης.

Ο Γκάρι Κέιχιλ θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου τουλάχιστον μέχρι το 2021. Ο 33χρονος Άγγλος αποχώρησε ύστερα από επτά χρόνια από την Τσέλσι και κυκλοφορούσε «ελεύθερος» στην αγορά. Τέσσερις μέρες πριν τελειώσει το μεταγραφικό παζάρι, συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας για διετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 75.000 λίρες σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα.

Τις τελευταίες μέρες Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον πρώην στόπερ των «μπλε», αλλά η Πάλας κατάφερε να τον πείσει και να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο προπονητής των «αετών», Ρόι Χόντσον, επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Κέιχιλ, ώστε να προσδώσει εμπειρία και ηγετικά στοιχεία στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Ο Άγγλος στόπερ θέλει να κάνει ένα δυναμικό «come back», καθώς την τελευταία χρονιά πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές με την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε περίπτωση που τελικά κλείσει η μεταγραφή του, θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη των Λονδρέζων μετά τους Στέφεν Χέντερσον και Ζορντάν Αγιού.

Μετά την μεταγραφή του Κέιχιλ, η ομάδα του Χόντσον θα στραφεί στην απόκτηση επιθετικού, με τα μεταγραφικά περιθώρια να «στενεύουν» ολοένα και περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ