«Υπογράφει στην Σίτι ο Κανσέλο, ολοκληρώνεται η ανταλλαγή με Ντανίλο»

«Υπογράφει στην Σίτι ο Κανσέλο, ολοκληρώνεται η ανταλλαγή με Ντανίλο»

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώνει την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο, δίνοντας Ντανίλο και 27,5 εκατ. λίρες στη Γιουβέντους.

Ο Ζοάο Κανσέλο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ντανίλο να πραγματοποιεί το αντίθετο δρομολόγιο προς το Τορίνο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η Γιουβέντους θα «καρπωθεί» και 27,5 εκατ. λίρες, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μεγάλος θαυμαστής του 25χρονου Πορτογάλου διεθνή και οι «πολίτες» δουλεύουν εδώ και πολλές εβδομάδες για την ολοκλήρωση του deal, φτάνοντας σε τελική συμφωνία με τους «μπιανκονέρι». Η συμφωνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες 48 ώρες, με τον Κανσέλο να αποχωρεί από την Γιουβέντους έπειτα από την περσινή μεταγραφή του από την Βαλένθια. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στην ιταλική ομάδα, ενώ στη Σίτι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο δεξιός φουλ- μπακ θα είναι η τρίτη μεταγραφή της Σίτι μετά τους Ανχελίνο και Ρόδρι, με τον Γκουαρδιόλα να συνθέτει ένα δυνατό αμυντικό δίδυμο στα δεξιά με τον Γουόκερ. Αντίθετα ο Ντανίλο αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια στην Σίτι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να αποκτά μια ακόμα λύση μετά τους Ντε Σίλιο, Άλεξ Σάντρο στα μπακ.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ