Η Λίβερπουλ δάνεισε τον Χάρι Γουίλσον στη Μπόρνμουθ (vid)

Η Λίβερπουλ δάνεισε τον Χάρι Γουίλσον στη Μπόρνμουθ (vid)

Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χάρι Γουίλσον, με τον 22χρονο Ουαλό να έρχεται από την Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού.

Η Μπόρνμουθ απέκτησε τον Χάρι Γουίλσον με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ και ενισχύει σημαντικά την μεσοεπιθετική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν. Στο δανεισμό του νεαρού Ουαλού δεν προβλέπεται ρήτρα αγοράς, με την μετακίνησή του να κοστίζει 2 εκατ. λίρες στα «κεράσια».

Ο νεαρός μέσος πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία των «Reds», αλλά δεν θα παραμείνει στην ομάδα του Κλοπ, με την οποία βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ο 22χρονος δεξιός εξτρέμ την περσινή σεζόν ήταν ο πρωταγωνιστής της Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ, στην πορεία μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου με τα «κριάρια». Με την ομάδα από τα East Midlands πήρε μέρος σε 49 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 18 γκολ.

Η Μπόρνμουθ και ο Έντι Χάου, θα ενισχύσουν σημαντικά την επιθετική τους γραμμή με έναν ταλαντούχο παίκτη, στο ήδη νεανικό ρόστερ της ομάδας. Τα «κεράσια» προέρχονται από μια πολύ καλή χρονιά, στην οποία τερμάτισαν στην 13η θέση μεν, δείχνοντας καλό πρόσωπο στα κρίσιμα δε.

Δείτε την ανακοίνωση της Μπόρνμουθ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ