«Σε συζητήσεις με τον Νταβίντ Λουίς η Άρσεναλ»

«Σε συζητήσεις με τον Νταβίντ Λουίς η Άρσεναλ»

Η Άρσεναλ τις τελευταίες ώρες, παρουσιάζεται να έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με τον στόπερ της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίς, σύμφωνα με γαλλικά δίκτυα ενημέρωσης.

Ο Νταβίντ Λουίς είναι πιθανό να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά σε διαφορετική γειτονιά. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο «άσσο», ώστε να αγωνιστεί του χρόνου στο «Έμιρεϊτς», σύμφωνα με την γαλλική L’ Equipe.

O 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι πιέζει τους «μπλε» για την μεταγραφή του, καθώς τον δελεάζει η προοπτική της Άρσεναλ. Ο Ουνάι Έμερι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός στόπερ, έπειτα και από την αποχώρηση Κοσιελνί, καθώς έχει μείνει με τους Σωκράτη, Μουστάφι και Χόλντινγκ.

Το πρόβλημα είναι ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει σε 24 ώρες στο «Νησί» και οι «μπλε» του Λονδίνου δεν θέλουν να χάσουν ένα παίκτη της βασικής ενδεκάδας μια μέρα πριν το κλείσιμο του «παραθύρου». Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ άλλωστε δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο Γκάρι Κέιχιλ.

Ο Νταβίντ Λουίς αγωνίζεται στην Τσέλσι από το 2011 και μετά το διετές «διάλειμμα» στην Παρί Σεν Ζερμέν (2014-2016), βρίσκεται στην ομάδα από το 2016. Την περσινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε 36 συμμετοχές με τους «μπλε» στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ