Παίρνει Λο Σέλσο και Σεσενιόν με 92,5 εκατ. ευρώ η Τότεναμ

Παίρνει Λο Σέλσο και Σεσενιόν με 92,5 εκατ. ευρώ η Τότεναμ

Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει η Τότεναμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία, με τη διαφαινόμενη απόκτηση των Σεσενιόν και Λο Σέλσο.

Σήμερα (8/8) είναι η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία και οι ομάδες πλέον έχουν μόνο λίγες ώρες για να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Η Τότεναμ, αν και έφαγε δύο… χυλόπιτες από Φιλίπε Κουτίνιο και Πάουλο Ντιμπάλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει τη μεταγραφική περίοδο με δύο σημαντικές προσθήκες. Αυτές των Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Ράιαν Σεσενιόν.

Τα «σπιρούνια» τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους 92,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον μέσο της Μπέτις και τον μπακ της Φούλαμ. Υπενθυμίζεται ότι στις 19:00 ώρα Ελλάδος τελειώνουν οι μεταγραφές στην Αγγλία και λογικά μέχρι τότε θα έχουν τελειώσει οι δύο αυτές υποθέσεις με τις ιατρικές εξετάσεις και τις ανακοινώσεις.

Ο Λο Σέλσο θα κοστίσει στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο 60 εκατ. ευρώ και ο Σεσενιόν 32,5 εκατ., ισχυροποιώντας τους Λονδρέζους σε δύο κομβικές θέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ