«Κανονιέρης» και επίσημα ο Νταβίντ Λουίς (vid)

«Κανονιέρης» και επίσημα ο Νταβίντ Λουίς (vid)

Η Άρσεναλ επισημοποίησε την απόκτηση του Νταβίντ Λουίς έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών από την «συμπολίτισσα» Τσέλσι.

Ο Νταβίντ Λουίζ άλλαξε ομάδα, αλλά όχι και πόλη, με τον 32χρονο να βγάζει τα «μπλε» της Τσέλσι για να μετακινηθεί στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» πρόλαβαν τη λήξη της διορίας και με την συγκατάθεση του παίκτη, ο οποίος ήθελε να φύγει από την Τσέλσι, τον έφεραν στο «Έμιρεϊτς».

Ο διεθνής Βραζιλιάνος αποτέλεσε μέλος των «μπλε» του Λονδίνου από το 2011, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα, με εξαίρεση το διετές πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν (2014-2016). Ο κύκλος του στην Τσέλσι όμως ολοκληρώθηκε, με τον 32χρονο να πιέζει για την αποχώρησή του.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, με την προσθήκη του 32χρονου, θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο άμυνας, όπου υπήρχαν μόνο οι Σωκράτης, Μουστάφι, Χόλντινγκ και ο νεαρός Μαυροπάνος. Αντίθετα η πρώην ομάδα του θα μείνει με τους Ζουμά και Ρούντιγκερ στο κέντρο της άμυνας, «πονοκεφαλιάζοντας» τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ είπε για την μεταγραφή: «Ο Νταβίντ έχει τεράστια εμπειρία και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψει μαζί μας. Είναι ένας παγκόσμιας κλάσης στόπερ και θα προσθέσει δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας».

Η ανάρτηση της Άρσεναλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ