Δεν θα ταξιδέψουν στο Νιουκάστλ Οζίλ- Κολάσινατς για λόγους ασφαλείας (pic)

Δεν θα ταξιδέψουν στο Νιουκάστλ Οζίλ- Κολάσινατς για λόγους ασφαλείας (pic)

Η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί, ότι οι Οζίλ και Κολάσινατς θα παραμείνουν εκτός αποστολής από την πρεμιέρα με την Νιουκάστλ, για λόγους ασφαλείας.

Στο Λονδίνο, για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν οι Μεσούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς. Οι δύο προαναφερθέντες δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Άρσεναλ για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με την Νιουκάστλ, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κανονιέρηδες» κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν μετά την επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι, τον περασμένο Ιούλιο σε δρόμο του Λονδίνου.

Το περιστατικό αυτό, που έλαβε χώρα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι παίκτες της Άρσεναλ, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απασχόλησε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όντας πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ φαίνεται πως δεν έχει… αφήσει πίσω το δυσάρεστο αυτό γεγονός, καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι μετά από συνεννόηση με την βρετανική αστυνομία αποφασίστηκε να μην ταξιδέψουν οι Οζίλ και Κολάσινατς στο Νιουκάστλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Ο Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νιούκαστλ για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εντολή της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει την έρευνα.

Η ευημερία των παικτών μας και των οικογένειών τους αποτελούν πάντα υψηλή προτεραιότητα για εμάς και ήρθε ως αποτέλεσμα συζητήσεων που έγιναν με τους ίδιους, αλλά και τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε επαφή με την αστυνομία και παρέχουμε στους παίκτες και στις οικογένειές τους την κατάλληλη στήριξη.

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες σύντομα στην ομάδα μας. Δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο σχόλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ