Μεταγραφή… βόμβα για Μουρίνιο (vid)

Μεταγραφή… βόμβα για Μουρίνιο (vid)

Ούτε στη Serie A, ούτε στη La Liga, ούτε στην Κίνα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην αγαπημένη του Premier League, σε ένα πόστο όμως πολύ διαφορετικό.

Να κάτι που δεν το περιμέναμε… Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές της τελευταίας 15ετίας στον κόσμο, βρίσκονταν στο ταμείο ανεργίας μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2018.

Από τότε αν και το όνομά του ακούστηκε για πολλές ομάδες ανά τον πλανήτη, δεν έκλεισε κάπου, μη βρίσκοντας την ομάδα, το πλάνο και σίγουρα τα χρήματα που είχε κατά νου.

Φαίνεται όμως πως η αναμονή τελείωσε για τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος θα παραμείνει στην καθημερινότητα της αγαπημένης του Premier League.

Ωστόσο αναμένεται να πας απασχολήσει πολύ περισσότερο με τα λεγόμενά του μιας και θα βρίσκεται στις επάλξεις από ένα πόστο διαφορετικό και πρωτόγνωρο για τον ίδιο. Αυτό του σχολιαστή αγώνων!

Η συμφωνία έκλεισε με το Sky Sports και ο Πορτογάλος εντάσσεται στην ομάδα των Γκάρι Νέβιλ, Τζέιμι Κάραχερ και Τζέιμι Ρέντναπ οι οποίοι σχολιάζουν τα ματς της Premier League κάθε εβδομάδα, με τον Μουρίνιο να δίνει την δική του οπτική σχολιάζοντας τις προπονητικές τακτικές.

Μάλιστα αναμένεται να κάνει και ένα πολύ ιδιαίτερο ντεμπούτο, στην αναμέτρηση δύο πρώην ομάδων του, αφού θα σχολιάσει το ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ