Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Στα τέσσερα γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Νόριτς η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε με 5αρα στην Γουέστ Χαμ μέσα στο Λονδίνο στη δική της πρεμιέρα στη φετινή Premier League. Χατ-τρικ ο Στέρλινγκ, από ένα Ζεσούς και Αγκουέρο για τους πρωταθλητές.

Μια Μάντσεστερ Σίτι όνειρο εμφανίστηκε στο Λονδίνο και διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της Premier League. Οι «πολίτες» κατά διαστήματα έκρυψαν την μπάλα δείχνοντας ότι και φέτος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Χατ τρικ από τον εκπληκτικό Γκάμπριελ Ζεσούς, από ένα πέτυχαν οι Στέρλινγκ και Αγκουέρο ενώ ένα ακόμη ακυρώθηκε λόγω VAR.

Στο 25′ ο Ζεσούς έκανε το 1-0 από κοντά ύστερα από σέντρα του Γουόκερ, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Σίτι εμφανίστηκε… δαιμονισμένη και από νωρίς άρχισε να «πυροβολεί» την εστία των Λονδρέζων. Στο 51′ ο Στέρλινγκ από όμορφη πάσα του Ντε Μπρόινε έκανε το 2-0 για την Σίτι ενώ τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Ζεσούς από το VAR γιατί στην πάσα του Στέρλινγκ ο Αγγλος ήταν χιλιοστά μπροστά από τους αμυντικούς.

Το 3-0 τελικά ήρθε στο 75′ με τον Στέρλινγκ και πάλι να τελειώνει όμορφα την φάση αλλά η Σίτι είχε και άλλα γκολ. Στο 86′ ο Αγκουέρο σκόραρε από το σημείο του πέναλτι αφού πρώτα ο Φαμπιάσνκι απέκρουσε την εκτέλεση του Αργεντινού αλλά το VAR υπέδειξε επανάληψη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στέρλινγκ σκόραρε ξανά με πλασέ πετυχαίνοντας χατ-τρικ που είναι το πρώτο σε πρεμιέρα μετά από του Ντρογκμπά το 2010.

Αυτή ήταν η 15η σερί νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Premier League καθώς έχει να γκελάρει από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Στόουνς, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Νταβίδ Σίλβα (80′ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (79′ Γκουντογκάν), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζέσους (69′ Αγουέρο).

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουενά, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Ράις, Γουίλσιρ (56′ Σνόντγκρας), Λανσίνι, Αντόνιο (46′ Φορνάλς), Αντερσον (66′ Τσιτσαρίτο), Αλέρ.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5A27xjQdk0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ