Τότεναμ- Άστον Βίλα 3-1 (vid)

Τότεναμ- Άστον Βίλα 3-1 (vid)

Η Τότεναμ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, έκανε την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο και νίκησε με 3-1 την Άστον Βίλα στην πρεμιέρα.

Κάθε πρεμιέρα εγκυμονεί κινδύνους και ιδιαίτερα για τα φαβορί. Η Τότεναμ λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μιας και μέχρι το 73΄βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Άστον Βίλα, στο «Tottenham Stadium».

Η Τότεναμ με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Τανγκί Εντομπελέ, στην αρχική της σύνθεση, μπήκε «μουδιασμένη» στον αγωνιστικό χώρο, με τους «villagers» να προηγούνται στο 9΄με γκολ του ΜακΓκίν. Τα «σπιρούνια» παρά το γεγονός ότι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, δεν έχασαν πολλές ευκαιρίες, με την πρώτη τους φάση να έρχεται στο 34΄με τον Χάρι Κέιν. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Κέιν αστόχησε σε κεφαλιά, με την νεοφώτιστη, Άστον Βίλα να πηγαίνει με «κεφάλι» στο σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπήκε αποφασισμένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά τα λεπτά περνούσαν. Την λύση έδωσε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ, Τανγκί Ντομπελέ, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ με τη νέα του ομάδα. Το γκολ έδωσε «φτερά» στα πόδια των Λονδρέζων, οι οποίοι αφού έχασαν και άλλες ευκαιρίες, βρήκαν το γκολ της ανατροπής με τον Χάρι Κέιν στο 86΄. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, οι «πετεινοί» βρήκαν και τρίτο τέρμα και πάλι με τον μεγάλο τους αρχηγό.

Η επιστροφή της Βίλα στην πρώτη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια είχε «γλυκόπικρη» γεύση, ενώ το ντεμπούτο του έκανε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπιόρν Ένγκελς. Η μεγάλη θριαμβεύτρια της βραδιάς, Τότεναμ, με τη σειρά της, έδειξε ότι θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για τον τίτλο, κάνοντας «μάγκικη» ανατροπή.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=NHO-wUfcL9g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ