Ο Μουρίνιο «απασφάλισε» εναντίον των πρώην Τσέλσι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο «απασφάλισε» εναντίον των πρώην Τσέλσι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εκτελεί χρέη σχολιαστή στο SkySports, βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» και δεν δίστασε να ρίξει τις «μπηχτές» του για τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από το «Ολντ Τράφορντ», μετά την απόλυσή του, τον Δεκέμβριο του 2018.

Εννιά μήνες μετά, ο «Special One» επέστρεψε στο «Θέατρο των Ονείρων», αλλά αυτή τη φορά, ως τηλεσχολιαστής στο Skysports. Η σύμπτωση είναι ότι αντίπαλος της πρώην ομάδας του ήταν η άλλοτε μεγάλη του «αγάπη», Τσέλσι.

Ήταν λογικό, επομένως, να του ζητηθεί μια άποψη για τις δύο ομάδες, από τις οποίες ο Πορτογάλος απολύθηκε «κακήν κακώς». Όταν ρωτήθηκε ποιον θεωρεί φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, όχι μόνο δεν έβαλε στους επίδοξους κατακτητές τους «μπλε» και τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά προτίμησε να χρίσει φαβορί…τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά η δήλωση του «Special One»:

«Η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και … οι αλλαγές της Μάντσεστερ Σίτι. Έβλεπα τον πάγκο της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι (σ.σ. με τη Γουέστ Χαμ) και έβλεπα παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ