11χρονο παιδί χτύπησε τη μύτη του για τον Σαλάχ (pics)

11χρονο παιδί χτύπησε τη μύτη του για τον Σαλάχ (pics)

Ένα παιδί ηλικίας 11 ετών χτύπησε τη μύτη του και έπεσε αναίσθητο, στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό περιστατικό συνέβη στην Αγγλία με πρωταγωνιστή τον σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο 11χρονος, Λούις Φόουλερ, μόλις είδε τον Σαλάχ άρχισε να τρέχει για να τον προλάβει και να βγάλει μία φωτογραφία με το είδωλό του. Ωστόσο, στην προσπάθειά του το αγόρι χτύπησε τη μύτη του σε μία λάμπα και έπεσε αναίσθητος κάτω μέσα στα αίματα.

Ο Σαλάχ μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, γύρισε πίσω και πήγε να κοιτάξει αν ήταν καλά το αγόρι. Ευτυχώς, εκτός από το γεγονός ότι είχε ματώσει η μύτη του, ο μικρός Λούις ήταν εντάξει και για καλή του τύχη κατάφερε να βγάλει φωτογραφία με τον Αιγύπτιο επιθετικό, σε μία στιγμή που δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Ο πατριός του αγοριού, Τζο Κούπερ, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Μο Σαλάχ σε ευχαριστώ που γύρισες πίσω για να δεις αν τα αγόρια μου είναι καλά μετά το ατύχημα που είχε ο Λούις στην προσπάθειά του να σε συναντήσει. Σε αγαπάει τόσο πολύ που ο πόνος τον άφησε αμέσως μόλις ήρθες για να τους αγκαλιάσεις. Όπως είπε και εκείνος, αυτό που έπαθε με τη μύτη του τελικά άξιζε και με το παραπάνω. Είσαι κορυφαίος και αληθινός θρύλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ