Μπενίτεθ: «Δε θα μπαίναμε ούτε 10αδα με το πλάνο της Νιούκαστλ»

Μπενίτεθ: «Δε θα μπαίναμε ούτε 10αδα με το πλάνο της Νιούκαστλ»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, πως ο μαναδικός λόγος που έφυγε από τη Νιούκαστλ ήταν τα λεφτά.

Απάντηση στις κατηγορίες του Μάικ Άσλεϊ, ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ. έδωσε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Άσλεϊ τον είχε κατηγορήσει πως ο μόνος λόγος που έφυγε από το σύλλογο ήταν τα λεφτά.

Ωστόσο σε συνέντευξή του, στην ιστοσελίδα The Athletic UK, ο Μπενίτεθ τόνισε ότι το πρόβλημα ήταν το πλάνο της ομάδας, καθώς πάλι η Νιουκαστλ θα μαχόταν για την παραμονή και όχι για την είσοδο στη δεκάδα.

«Είχαν έναν ολόκληρο χρόνο να κοιτάξουν το συμβόλαιό μου και όταν τελικά αποφάσισαν να μου μιλήσουν, έκαναν μια πρόταση που δεν μπορούσα να τη δεχθώ. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν καθόλου να επενδύσουν στις ακαδημίες ή στο προπονητικό μας κέντρο.

Το πρότζεκτ ήταν να στηριχθούμε σε νέα παιδιά κάτω των 24 ετών και το μπάτζετ που μου έδιναν δεν θα ήταν ικανό να μας βάλει ούτε στη 10άδα… Έπειτα από τρία χρόνια κατά τα οποία όλες οι υποσχέσεις τους έμειναν στα λόγια, δεν γινόταν πια να παραμείνω και να τους εμπιστευθώ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ