Άρσεναλ-Μπέρνλι 2-1

Άρσεναλ-Μπέρνλι 2-1

Με λυτρωτή ξανά τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ επικράτησε της Μπέρνλι με 2-1 στο Εμιρέιτς και οι κανονιέρηδες έκαναν το δύο στα δύο στην Premier League.

Η Άρσεναλ έκανε το δύο στα δύο στην Premier League με… δράστη για μία ακόμη φορά ποιον άλλον; Τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φυσικά!

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός ήταν ο σκόρερ για τους κανονιέρηδες στην πρεμιέρα με τη Νιούκαστλ, ο ίδιος ήταν και πάλι που έδωσε τη λύση για την ομάδα του Λονδίνου κόντρα στην Μπέρνλι. Η Άρσεναλ μπορεί να τα… χρειάστηκε, ωστόσο στο 64′ με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ κατάφερε να πάρει τη νίκη και να φτάσει τους έξι βαθμούς.

Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 13′ με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ και παρά το γεγονός ότι αμυντικός της Μπέρνλι τον τραβούσε από το χέρι, εκείνος κατάφερε να σουτάρει και να σκοράρει, ανοίγοντας το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′. Μετά από κόντρα που έγινε σε σουτ, η μπάλα έφτασε στον Μπαρνς και εκείνος νίκησε τον Λένο από κοντά.

Το τελικό 2-1 έκανε ο συνήθης ύποπτος, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η μπάλα έφτασε σε εκείνον με λίγη… τύχη, μετά από κόντρες, μπήκε στην περιοχή σούταρε και νίκησε τον Πόουπ. Όπως και στην πρεμιέρα με τη Νιούκαστλ, έτσι και τώρα, ο Γκαμπονέζος έδωσε τη λύση και η Άρσεναλ έχει μετά από δύο αγωνιστικές έξι βαθμούς. Αυτό το επίτευγμα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι το πετυχαίνει για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Η Μπέρνλι από την άλλη πλευρά έμεινε στους τρεις πόντους, μετά τη νίκη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στη Σαουθάμπτον με 3-0.

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μονρεάλ, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ-Νάιλς, Θεμπάγιος (83′ Τορέιρα), Γουίλοκ, Γκεντουζί, Ομπαμεγιάνγκ, Νέλσον (46′ Πεπέ), Λακαζέτ (71′ Κολάσινατς)

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Πίτερς, Λόουτον, Μι, Ταρκόφσκι, Κορκ, Γκούντμουντσον (72′ Λένον), Γουέστγουντ, Μπαρνς, Γουντ (61′ Ροντρίγκεζ), ΜακΝιλ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ