Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2

Οι κόκκινοι επικράτησαν εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 2-1 χάρη σε γκολ των Μανέ και Φιρμίνο. «Διπρόσωπη» η ομάδα του Κλοπ με κακό πρώτο μέρος και καλό δεύτερο. «Δώρο» του Άντριαν το γκολ των γηπεδούχων.

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού σούπερ καπ κόντρα στην Τσέλσι, αλλά τελικά οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν «διπρόσωπη» και εμφανώς κουρασμένη από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και η εικόνα της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σαουθάμπτον η οποία δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Άντιαν έδειξε σε ετοιμότητα όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Η Λίβερπουλ κατάφερε πάντως να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα, με υπέροχο γκολ του Μανέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.

Φιρμίνο και 2-0

Η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοση της στο δεύτερο 45λεπτο και πίεση την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ψάχνοντας για το δεύτερο γκολ. Η υπεροχή των κόκκινων καρποφόρησε στο 71’ με τον Φιρμίνο να κάνει το 2-0, αλλά το φινάλε του αγώνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Λίβερπουλ.

Το λάθος του Άντριαν στο 82’ επέτρεψε στον Ίνγκς να μειώσει 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 87’. Τελικά η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ