Μπάγερν: Πληρώνει την… Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο

Μπάγερν: Πληρώνει την… Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου για τον επόμενο χρόνο και η Λίβερπουλ αναμένεται να εισπράξει το «ενοίκιο» που θα πληρώσουν οι Γερμανοί.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα για την σεζόν 2019-2020.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας θα καλύψουν τις ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου, οι οποίες ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα πληρώσουν και το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «Diario Sport», το εν λόγω «ενοίκιο» δεν πρόκειται να καταβληθεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά στην Λίβερπουλ ως μέρος του deal μεταξύ των «reds» και των «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2018.

Η συγκεκριμένη συμφωνία που έλαβε χώρα πέρσι είχε κλείσει στα 145 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε πληρώσει εξ ολοκλήρου, καθώς τα 40 εκατομμύρια θα δινόντουσαν σε δόσεις, ανάλογα με το πόσο θα αγωνιζόταν ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ