Έμερι για Λίβερπουλ: «Θα προτιμούσαμε να μην παίξουμε ποτέ εναντίον τους»

Έμερι για Λίβερπουλ: «Θα προτιμούσαμε να μην παίξουμε ποτέ εναντίον τους»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για το παιχνίδι της Άρσεναλ εναντίον της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα του θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί εναντίον των «reds».

H Άρσεναλ και η Λίβερπουλ έχουν κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην Premier League και αναμετρώνται μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική στο «Άνφιλντ».

Την περσινή σεζόν οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ «συνέτριψαν» με 5-1 την ομάδα του Έμερι, με τον Βάσκο τεχνικό να δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει την περσινή εμπειρία. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δήλωσε ότι θα προτιμούσε…να μην αγωνιστεί εναντίον της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουνάι Έμερι: 

«Εμείς, δεν θέλουμε να παίξουμε ενάντια στην Liverpool ποτέ. Προτιμούμε να μην παίξουμε απέναντι τους

Αυτή είναι πραγματικά η πρόκληση μας, ένα καλό τεστ. Για τους φιλάθλους, για όλους εμάς, το να πηγαίνουμε εκεί με έξι βαθμούς είναι καλό. Ο στόχος μας είναι να περιορίσουμε την απόσταση από την Liverpool, την Manchester City, την Tottenham και την Chelsea.

Όταν παίζουμε απέναντι τους είναι μια μεγάλη πρόκληση να δείξουμε πώς μπορούμε να είμαστε. Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αρχικά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτούς, στο πλάνο παιχνιδιού τους και τους μεμονωμένους παίκτες και μετά να επιβάλλουμε το πλάνο παιχνιδιού μας και την ισχύ μας. Θα προετοιμαστούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να είμαστε θετικοί όσον αφορά τις δυνατότητες μας και στην συνέχεια να δουλέψουμε σκληρά. Ξέρω ότι το παρελθόν μου είναι να δουλεύω σκληρά, το παρόν και το μέλλον πρόκειται να είναι το ίδιο. Αφού μπορέσουμε να κερδίσουμε, μπορούμε να χάσουμε. Αλλά το παν είναι να είμαστε θετικοί και να συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ