Έβερτον – Σουόνσι 3-1

Έβερτον – Σουόνσι 3-1

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στη Σουόνσι πήρε η Έβερτον, η οποία βρέθηκε πίσω, όμως, δεν είχε πρόβλημα για να φέρει τούμπα το ματς.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League, επικράτησαν εντός έδρας της Σουόνσι με σκορ 3-1, παρά το γεγονός πως έχαναν από νωρίς.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους «κύκνους» που πήραν το προβάδισμα στο 35′ με τον Φερ. Όμως, αυτό το γκολ ήταν ό,τι έπρεπε για τους γηπεδούχους, ώστε να «ξυπνήσουν» και ν’ αντιδράσουν άμεσα.

Έτσι, στα χασομέρια του πρώτου μέρους η Έβερτον έφερε την αναμέτρηση στα ίσα χάρη στο τέρμα του Λεβίν. Το δεύτερο 45λεπτο ανήκε στους γηπεδούχους που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον Παρκ και να το επιβεβαιώνει στο 64′ ο Σίγκουρτσον.

Το κερασάκι στη μπλε τούρτα έβαλε ο Ρούνεϊ στο 73΄με τον Άγγλο φορ να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και να διαμορφώνει με αυτό τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ