Κλοπ: «Έχω στη συλλογή μου εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Κλοπ: «Έχω στη συλλογή μου εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως θα ήθελε να προπονήσει την Εθνική Γερμανίας, την Μπάγερν, την Ντόρτμουντ και να τελειώσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως έχει στη συλλογή του εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τον Γιούργκεν Κλοπ θα ήταν ενδιαφέρουσα η προοπτική να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας και μετά να ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο: Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ πάλι και να τελειώσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

«Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό: πρώτα στην εθνική Γερμανίας, μετά στην Μπάγερν Μονάχου, μετά ξανά στην Ντόρτμουντ και μετά να επέστρεφα για πάντα στην Λίβερπουλ.

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, πραγματικά δεν ξέρω. Ελπίζω τα επόμενα 2-3 χρόνια να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο, μετά θα αποφασίσω.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Τα πάντα είναι πιθανά», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως παλιότερα αγόραζε εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει ακόμα στη συλλογή του μερικά από αυτά.

«Για αρκετά χρόνια αγόραζα και εγώ εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έχω ακόμα στη συλλογή μου μερικά. Σταμάτησα όμως να τα φοράω από τότε που χάσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Από εκείνο το βράδυ και έπειτα δεν τα έχω ξαναφορέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ