Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας»

Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τα περιστατικά ρατσιστικής επίθεσης κατά του Πολ Πογκμπά και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να προστατεύονται οι ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ωστόσο πως ο Γάλλος είναι δυνατός χαρακτήρας.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Πολ Πογκμπά και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γουλβς.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για τα συγκεκριμένα περιστατικά, τονίζοντας πως ο 26χρονος Γάλλος είναι καλά καθώς είναι αρκετά δυνατός χαρακτήρας. Παράλληλα ο Σόλσκιερ μίλησε για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προστατεύονται από ρατσιστικές επιθέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι καθόμαστε εδώ, εν έτει 2019, να συζητάμε για αυτά τα θέματα. Τα social media είναι ένα μέρος που ο καθένας μπορεί να κρυφτεί με ψεύτικα στοιχεία. Έχω δει πολλούς… Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στα social media που δεν είμαι εγώ. Οι Αρχές πρέπει να κάνουν κάτι με εκείνους που εκφράζουν τόσο μίσος. Λυπάσαι για τέτοιους ανθρώπους, πρέπει να έχουν πολλά προβλήματα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Πολ είναι καλά. Είναι δυνατός χαρακτήρας και αυτό θα τον κάνει ακόμα πιο δυνατό! Πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας. Όταν υπάρχουν απειλές για θάνατο και ρατσιστικές επιθέσεις, τα πράγματα σοβαρεύουν. Δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τους παίκτες μας για τη χρήση των social media, διότι πολλές φορές μπορούν να τα χρησιμοποιούν για καλό. Πρέπει να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ